diensten

VSOA-Politie staat dicht bij u

Letterlijk zelfs. Want in uw eigen regio hebben we een dienstencentrum

Dat is een centraal informatiepunt voor alles wat uw job en uw sociale situatie aangaat. Een gespecialiseerd team verzamelt er alle relevante informatie en stelt ze tot uw beschikking. Daarnaast zorgen de medewerkers van de dienstencentra voor de technische en informatieve ondersteuning van onze vakbondsafgevaardigden op het terrein.

De rol van de dienstencentra is erg belangrijk, want de politiematerie is erg complex en wordt voortdurend aangepast. Denk maar aan zaken als mammoet, dino, vesalius, het tuchtstatuut, veiligheid en gezondheid…

Voor een persoonlijk, snel en betrouwbaar antwoord op uw vragen kunt u altijd rekenen op de ervaren medewerkers van uw regionale dienstencentrum. Online zijn zij dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week.

Een probleem persoonlijk bespreken in uw regionaal dienstencentrum kan vanzelfsprekend ook. U maakt een afspraak via mail of telefoon, en legt uit waarover het gaat. Een gespecialiseerde medewerker van het centrum begint dan alvast met de voorbereiding van ons gesprek. Zodat we meteen ‘to the point’ kunnen komen en u 100% ondersteunen.

Onze dienstencentra

Je kan de dienstencentra telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag tussen 09.00 – 12.00 uur en 12.30 – 16.00 uur op ons algemeen
telefoonnummer 02 660 59 11
, of stel je vraag online via info@vsoa-pol.be of vul het contactformulier in op onze site.

Wil je een persoonlijk contact dan kan dit op de volgende locaties:

Dienstencentrum Brugge
Revillpark 1, 8000 Brugge

Dienstencentrum Centraal
Minervastraat 8, 1930 Zaventem

Dienstencentrum Ranst
Kromstraat 64 – lokaal 11B, 2520 Ranst

Dienstencentrum Genk
Europalaan 53, 3600 Genk

Je maakt hiervoor best vooraf een afspraak via info@vsoa-pol.be