Politieschool NL

Jaarlijks worden er in de verschillende politiescholen meer dan 1000 nieuwe politiemensen gevormd. Uit ervaring weten wij dat vooral de aspiranten bijstand nodig hebben. Aspiranten zijn immers veelal nog niet op de hoogte van hun statutaire rechten. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat zij vanaf het begin van de opleiding geholpen worden om de valkuilen te vermijden.

Tijdens de informatiesessies die wij in elke school komen verstrekken, wordt uitgelegd wat de passende, meest veilige methode is om bijvoorbeeld een evaluatiegesprek te houden, een formulier zelfevaluatie in te vullen of een verweerschrift op te stellen. Wanneer je twijfelt aan de wettelijkheid van een beslissing neem dan contact met je begeleider bij VSOA Politie voordat je enige actie onderneemt.Hij/zij weet precies wat je te doen staat en wanneer nodig word je begeleid gedurende de daaropvolgende procedure.

Verzeker je politieloopbaan bij de start en sluit je bij ons aan!

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..