Achterstallen Vakantiegeld voor Politieambtenaren-Stand van Zaken –

Vakantiegeld voor Politieambtenaren
Wij nodigen de andere vakorganisaties uit om samen een gemeenschappelijk front te vormen en actie te voeren !

Na de onderhandeling van woensdag laatsleden inzake het vakantiegeld, waar de onderhandelingen zijn afgelopen met een unaniem NIET AKKOORD, hebben wij de andere vakorganisaties onmiddellijk uitgenodigd om een gemeenschappelijk vakbondsfront te vormen en samen acties te voeren. Wij wachten dan ook op een positief signaal van de andere vakorganisaties om de krachten te bundelen, samen de acties verder te zetten en alle mogelijke wettelijke middelen gebruiken om de rechten van de personeelsleden te vrijwaren.

Wij raden ondertussen alle personeelsleden aan (en hebben nu ook vastgesteld dat andere vakorganisaties ons voorbeeld volgen) om de ingebrekestelling zo snel mogelijk aangetekend, met ontvangstmelding, te versturen naar de Voorzitter van het Politiecollege of de Minister van Binnenlandse zaken (naargelang Fed pol/lok Pol).

Vincent Gilles Vincent Houssin
Nationaal Voorzitter Nationaal Ondervoorzitter

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..