Bereikbaarheid nationaal secretariaat tijdens coronacrisis

16.03.2020

Ook binnen onze organisatie nemen wij de gepaste maatregelen zodat de medewerkers van het nationaal secretariaat op een veilige manier kunnen verder werken. Wij blijven echter continu bereikbaar voor onze leden, ook tijdens deze crisisperiode!

Het nationaal secretariaat blijft telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 12.30 uur tot 16.00 uur op het nummer 02/660.59.11.
Indien je oproep echter niet onmiddellijk beantwoord wordt, gelieve dan via deze link https://vsoa-pol.be/contact/ je vraag te stellen. Je kan ook mailen naar info@vsoa-pol.be met je vraag, je persoonlijke gegevens en het nummer waarop wij je kunnen bereiken. Een medewerker neemt dan indien nodig zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Onze juridische dienst kan je rechtstreeks contacteren via juridische.dienst@vsoa-pol.be. Voor bijstand waarvan er reeds een dossier geopend is binnen onze organisatie neem je best contact op met de referentiepersoon of de provinciaal rechtsbijstand verantwoordelijke. Je kan deze gegevens terugvinden op onze site https://vsoa-pol.be/provinciale-afdelingen/.

Om persoonlijke contacten te vermijden vragen wij met aandrang om ons nationaal secretariaat tijdelijk niet te bezoeken. Al deze maatregelen blijven in een eerste fase van kracht t.e.m. 3 april 2020.

Onze vaste afgevaardigden blijven telefonisch bereikbaar via GSM.

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..