11.04.2018

Sociale promotie CALog: weldra bevorderingsexamens

De politie organiseert binnenkort een intern bevorderingsexamen voor de personeelsleden van het administratief en logistiek kader (CALog).

  • Alle informatie over het examen en de lijst van te kennen leerstof zijn te vinden op http://www.jobpol.be/home/bur_agent_prom/
  • Inschrijven voor de proeven kan tot 30 april 2018.

Het selectieproces is verdeeld in verschillende proeven. De eerste proef, de beroepsproef, bestaat uit een schriftelijk examen over de algemene beroepskennis. Er is ook een informaticaproef. Voor de kandidaten voor overgang naar het niveau B en het niveau A is er bovendien een persoonlijkheidsproef en een gesprek met een selectiecommissie.

Voor wie interesse heeft, is er een informatiesessie op woensdag 25 april om 13.00 uur in het complex Geruzet – Luchtmachtlaan 10, 1040 Etterbeek (gebouw B, zalen Canadian en Messina).

We maken gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken en taalvoorkeur. Wij houden geen persoonlijke gegevens bij || Nous utilisons des cookies pour la tenue de statistiques et de préférence linguistique. Nous ne gardons aucune donnée personnelle