Communicatie van Sypol

art2

Zaventem, 06 februari 2013

Communicatie van Sypol

Wij stellen vast dat een andere, erkende, syndicale organisatie een document op zijn website heeft gezet welke het verslag De Bolle en Bruggeman over de “Optimalisatie van de Federale Politie” zou zijn, het verslag dat de twee auteurs aan Mevrouw de Minister van Binnenlandse zaken hebben gegeven op maandag 28 januari in de namiddag.

Als u op de hoogte bent, dan begrijpen we dat u zich vragen stelde over onze stilte welke u zou kunnen opvatten als een gebrek aan transparantie ten aanzien van u. We melden u dat dit document blijkbaar enkel in het Nederlands bestaat EN het gedateerd is op 18 januari.

Het is dan ook een ontwerp waarvan we de juistheid van de inhoud niet kunnen garanderen. Te meer, een document verspreiden in één taal, dat is echt weinig elegant ten aanzien van het personeel van de andere taalrol… U denkt ervan wat u wil.

Wat ons betreft, in plaats van te proberen te laten blijken goed op de hoogte te zijn, wachten we tot wanneer we in bezit worden gesteld van het officieel document in beide talen, alvorens iets te verspreiden dat niet correct is, en onnodige problemen zal veroorzaken. Dit lijkt ons veel respectvoller naar u toe.

 

Vincent Gilles                               Vincent Houssin
Nationaal Voorzitter                     Nationaal Ondervoorzitter

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..