Flash – Vakantiegeld

Zaventem, 13 oktober 2010

Vandaag werden wij ontvangen door de Ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie inzake het vonnis mbt de copernicuspremie.

Tot op heden werd het vonnis niet officieel ter betekening aangeboden aan de Minister. Met andere woorden : zolang dit niet is gebeurd kan men niet afdwingen om het vonnis uit te voeren.

Gelet op het feit dat de regering enkel de “lopende zaken” kan uitvoeren, vragen beide Ministers een uitstel om het dossier ten gronde te bestuderen.

Rekening houdende met de lopende termijnen en het risico dat men een “vertragingsmanoeuvre” uitvoert, hebben we er op aangedrongen dat de voorstellen en de volgende vergadering zou gepland worden binnen de week. Na overleg stemde de overheid toe met een nieuw overleg op datum van 21 oktober.

Indien deze vergadering geen oplossing biedt zullen we niet aarzelen om de nodige procedures te starten en de belangen van alle leden te waarborgen.

Wij raden u sterk aan om onze site en infoberichten nauwlettend op te volgen. Wij houden u op de hoogte.

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..