Gevangenis van LANTIN : Stakingsaanzegging POLITIE voor de volledige provincie LUIK

Zaventem; 22 december 2010

VSOA-Politie blaast niet onnodig van de toren, wij handelen !

VSOA-Politie is het beu dat Politiemensen tussen Kerst en Nieuw hun tijd dienen door te brengen in de gevangenissen. Het is niet normaal dat de Politiemensen steeds de rekening van sociale conflicten in de gevangenissen dienen te betalen. Het is niet normaal dat de dienstverlening aan de bevolking – dan nog in de eindejaarsperiode waar alle Politiecapaciteit nodig is – wordt verkwanseld omdat een Minister het vertikt om tijdig de debatten te voeren.

Wij oordelen niet over de gegrondheid van de eisen van de cipiers, maar na drie achtereenvolgende jaren van onrust – per toeval in de eindejaarsperiode – IS DE EMMER VOL !

Wij vernemen dat de cipiers van Lantin zijn gestart met een wilde staking en volgens geruchten …zijn we gestart voor weken.

Dus … heeft het VSOA Politie dan maar een stakingsaanzegging ingediend voor alle Lokale Politiezones en Federale eenheden van de Provincie Luik.

Mochten er nog andere gevangenissen stakingen aankondigen, zal het VSOA Politie desnoods de rest van het Politielandschap op die manier blokkeren !

Vincent Gilles
Nationaal Voorzitter
+32475304864

 

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..