Guillaume Marquet, onze oudste afgevaardigde is heengegaan

“Guillaume Marquet, onze oudste afgevaardigde is heengegaan.

Guillaume is er niet meer, maar hij verdient ons eeuwig respect.

Na zijn inzet bij het verzet tijdens het begin van de tweede wereldoorlog, inzet met risico voor eigen leven, ging hij met dezelfde gedrevenheid zich inzetten voor de eerste syndicale werking bij de Rijkswacht. Hij was bij de eersten die geloofden in de solidariteit tussen collega’s en zijn geloof in dit ideaal bleef onaangetast tot hij zijn laatste adem uitblies.

Guillaume is een voorbeeld waar iedereen zich moet aan spiegelen. Hoewel hij van een welverdiende rust kon genieten in het bijzijn van zijn vrouw, kwam Guillaume nog naar Brussel om de belangen van de gepensioneerde collega’s te verdedigen in het nationaal comité.”

   

Guillaume werd te rusten gelegd in :
Funérarium LEMAIRE
rue du Chalet, 4
4920 AYWAILLE

waar de familie de steunbetuigingen zal ontvangen van maandag 06/12/2010 tot woensdag 08/12/2010 tussen 17.00 et 19.00 uur.

De crematie  zal plaats vinden te LUIK (Robermont) op donderdag 09/12/2010 om 13.15 uur
( enkel in aanwezigheid van de familie )

De uitvaartplechtigheid zal plaats vinden op vrijdag 10/12/2010 om 10.30 uur in de kerk van Dieupart (Aywaille), chemin de l’Abbaye, 1/d te 4920 AYWAILLE.

De dienst zal worden gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats van Aywaille.

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..