Het gemeenschappelijk vakbondsfront roept de collega’s op – welke voorzien zijn met een dienst die rechtstreeks betrekking heeft op de Eurotop op 23&24 oktober – te staken

art1


Zaventem, 15 oktober 2014

In het laatste persbericht hebben wij aangekondigd dat wij onze acties kracht zouden bij zetten indien er geen oplossing kwam voor de pensioenen van de Politie.

Ondertussen werd het regeerakkoord verspreid … welke voor het gemeenschappelijk vakbondsfront onaanvaardbaar is :

•Door de inhoud m.b.t. de pensioenen, wat een “antwoord” zou moeten zijn op het arrest 103/2014;

•Maar ook omwille van de teksten die spreken over nakende statutaire veranderingen.

Daarom heeft het gemeenschappelijk vakbondsfront beslist om een opnieuw op te roepen tot een zeer gerichte actie. Een actie die eveneens een zware symbolische impact heeft, na de manifestatie van 18/09, de algemene staking van 23/09, de boeteloze week en de boycot van de flitsmarathon van 10/10.

Het gemeenschappelijk vakbondsfront roept alle collega’s op die rechtstreeks betrokken zijn met de organisatie van de Eurotop dd 23 en 24/10 (bewaking van gebouwen, ordedienst, escortes, VIP bescherming, …) om te staken op datum van 23 en/of 24/10.

Wij rekenen op een enorme deelname aan deze actie.

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..