Hoe halen ze het in hun hoofd ? Afbreken die boel !

Brussel, 19/06/2008
HOE HALEN ZE HET IN HUN HOOFD ????TERWIJL VOOR DE “KLEINE GARNAAL” NIETS KAN,
WORDT INTUSSEN WEL GEDACHT AAN DE “GROTE VISSEN”

 

U zult ongetwijfeld de standpunten al gelezen hebben van NSPV en VSOA met betrekking tot de nakende sectorale onderhandelingen.
Wat te denken van volgende uitsmijter !!!! 

In het kader van het sectorale eisenbundel heeft de overheid ons een tekst overhandigd die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Voor u beste lezer, wanneer u tot de categorie van de (met respect geschreven) “kleine garnalen” behoort, zit er niks in het zakje.Maar terwijl de overheid dit zegt weet zij dat er een “proeve van tekst” bestaat ( geïnspireerd door zekere burgemeesters ??? ) om zonder enige syndicale onderhandeling, dus bij wetsvoorstel, de korpschefs van klasse 1 en 2 een weddeverhoging naar O7 en de korpschefs klasse 3, 4 en 5 alsmede de directeurs van de federale politie een weddeverhoging naar O8 aan te bieden.

Deze “proeve van tekst” blijkt dus gekend te zijn door de overheidsonderhandelaars op het ogenblik dat zij ons meedelen dat er voor het “voetvolk” niks te rapen valt.

De bekomen info werd “gecheckt” en het blijkt inderdaad dat “zekere personen” eraan denken om zij die op dit ogenblik zeker nog geen gebrek aan koopkracht hebben, nog koopkrachtiger te maken, terwijl men intussen zij die het echt nodig hebben in de kou laat staan.

Schandalig !!! Onaanvaardbaar !!!! Begrijpe wie kan !!!!
Dit vraagt om een reactie !!!!
 

Indien de overheid meent verder te moeten gaan met deze “kaakslag voor het personeel” dan vragen wij u nu reeds om al uw ergernis te verzamelen zodat wij de “heren” die dit menen te moeten doordrukken eens ferm van antwoord kunnen dienen.En wij vragen u nu al om uw ergernis niet te beperken tot wat men zou kunnen beschouwen als “normaal” voor politieambtenaren.

Dergelijke kaakslag verdient niet meer of minder dan het “afbreken van de boel” !!!!
Jan SCHONKEREN
Nationaal Voorzitter
VSOA Politie
Philip VAN HAMME
Nationaal Voorzitter
NSPV

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..