Info pensioenen

art2

Op 25/01/2012 hadden wij een vergadering – voorafgaand aan het onderhandelingscomité – met de vertegenwoordigers van de Minister van Binnenlandse zaken en  Justitie samen met de vertegenwoordigers van Pensioendienst voor de overheidssector (PDOS).

De vertegenwoordigers van PDOS hebben duidelijk  de uitzonderingsmaatregelen voor de Politie  bevestigd.  Met die verstande dat het enkel gaat over de personeelscategorieën die onder de preferentiële leeftijdsgrenzen vallen.

Tevens werd er bevestigd dat de 40 jaren regel (zoals vermeld in de wettekst) inderdaad niet van toepassing is op de politie (zoals vermeld in de Memorie van toelichting), voor zover er preferentiële leeftijdsgrenzen van toepassing zijn.  Dit geldt eveneens voor het Calog personeel voor zover ze eveneens deel uitmaken van een preferentiële leeftijdgrens uit een vroeger statuut.
Lees meer icon Tract pensioenen

 

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..