Juridische dienst

Waarschijnlijk hebt u een familiale verzekering.
Zoals u weet, is die niet verplicht maar eigenlijk wel onmisbaar. Dat geldt nog veel sterker voor uw bijstandsverzekering als politieman of -vrouw.
In uw job is bij een fout of discussie het juridische immers nooit ver weg. Als lid van VSOA-Politie mag u daarom rekenen op rechts- en tuchtbijstand op het hoogste niveau.

Rechtsbijstand is erg duur. Hebt u al eens een advocaat onder de arm moeten nemen, dan weet u vast hoe snel de kosten kunnen oplopen. Dankzij VSOA-Politie hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.
Bij een juridisch probleem in uw rol als politiefunctionaris of als CALOG personeel staan onze specialisten voor u klaar. Onmiddellijk. Want meteen na uw aansluiting bij VSOA-Politie geniet u onze volledige rechtsbijstandsservice.
Geen sprake van wachttermijnen dus.

Ook bij problemen rond tucht en arbeidsongevallen laten we u niet in de steek. U krijgt dan bijstand van een syndicaal afgevaardigde die speciaal is opgeleid in tucht- en arbeidsrecht.
En indien nodig halen we er – na akkoord van onze juridische dienst – externe specialisten bij.

 

 

 

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..