Moordenaars Kitty Van Nieuwenhuysen opgepakt !

OPLUCHTING EN TEVREDENHEID TROEF BIJ DE POLITIE !!!

VSOA Politie is bijzonder verheugd dat drie verdachten van de moord op collega Kitty Van Nieuwenhuysen opgepakt zijn.

Onze bijzondere waardering gaat uit naar het professioneel gevoerde onderzoek waarbij de grote moeilijkheid erin bestond de informatie met betrekking de verdachten “binnenkamers” te houden zodat deze, niet verontrust zijnde, opgepakt konden worden.

VSOA Politie is bijzonder tevreden met dit resultaat omdat hierdoor een einde wordt gemaakt aan een periode van onzekerheid bij de politiediensten met betrekking tot het gegeven vroeg of laat opnieuw met de daders geconfronteerd te kunnen worden.

Na deze periode van onzekerheid waarbij enige frustratie merkbaar werd onder het personeel omwille van het feit dat er geen communicatie verstrekt werd inzake het verloop van het onderzoek, is de opluchting bij de collega’s dan ook bijzonder groot.

VSOA Politie herhaalt haar eis dat daders van dit soort misdrijven de zwaarste sanctie niet mogen ontlopen en voorgoed achter de tralies moeten worden gezet.

De moordenaars van Kitty verdienen dezelfde graad van meedogenloosheid als deze welke zij over hadden voor onze gedode en gekwetste collega’s.

Jan SCHONKEREN
Nationaal Voorzitter

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..