Nationale manifestatie
maandag 28 november 2022

19.11.2022

Na overleg met het gemeenschappelijk vakbondsfront en de lokale autoriteiten hebben wij nu concrete informatie m.b.t. onze manifestatie:

Vertrek:

Koning Albert II Laan – Brussel (dichtbij het noordstation) om 10.00 uur.

Wij verzamelen vanaf 09.00 uur op deze locatie.

Aankomst:

Wetstraat – Brussel

Ontvangst door de eerste minister

Toespraken en ontbinding van de manifestatie

Wij voorzien vanuit iedere provincie autocars. Neem contact op met je lokale afgevaardigde voor de opstapplaatsen en vertrekuren.

Waarom organiseren wij deze manifestatie?

  • Voor een adequate en strenge aanpak van iedere vorm van geweld tegen politie. De beloofde “nultolerantie” uit het regeerakkoord dient eindelijk ook daadwerkelijk te worden toegepast.
  • Deze regering beloofde werk te maken van een aantrekkelijker beroep en statuut voor de politie, maar doet net het omgekeerde. Vivaldi pleegt woordbreuk! Wij vragen een aantrekkelijk statuut, een herwaardering van ons beroep met een adequate verloning.
  • Het respecteren van de afspraken die gemaakt werden in het kader van de non-activiteit voorafgaand aan de pensionering. Deze uittrederegeling zou stand houden tot de harmonisatie van alle pensioenregelingen in de openbare sector.

Het gemeenschappelijk vakbondsfront wenst met deze manifestatie een duidelijk signaal te geven. Jullie kunnen ons helpen dit signaal te versterken door massaal aanwezig te zijn!

De spelletjes van deze politieke notabelen op kap van de politie en al haar medewerkers moeten onverwijld stoppen!

Het is tijd voor een krachtig signaal, krachtiger dan ooit!!

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..