Protestactie tegen geweld op politiemensen

Beste vrienden,Nu is het genoeg !!! Wij willen niet langer passieve schietschijven blijven voor bandieten van allerlei allooi. Wij willen geen slachtoffer meer zijn van daden die ongestraft blijven door gemis aan politieke wil en aan middelen toegekend aan justitie.
WIJ MOETEN REAGEREN !!!

Als gevolg van de schietpartij waarvan onze collega Vermeulen het slachtoffer werd en die gelukkig niet langer in levensgevaar verkeert , maar van wiens carrière sterk gecompromitteerd is , organiseren wij voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een protestactie tegen het geweld ten opzichte van politiemensen en de onmacht van Justitie.

Wij reken op jullie om alle collega’s, gesyndiceerd of niet, te mobiliseren.

Wij verwachten jullie woensdag 03 februari 2010 om 10.00u op het Poelaertplein met een maximum aantal dienstvoertuigen. We zullen een colonne vormen en ons naar het Ministerie van Justitie begeven, alwaar we met blauw zwaailicht en speciaal geluidstoestel zullen defileren. Voor zij die niet in dienst zijn, verzameling voor het Justitie paleis om 10.00u.

Olivier Bourguignon
Président SLFP-POLICE/RBC
Voorzitter VSOA-Politie/ BHG
0485/535943
Mario Thys
Président provincial RBC/SNPS
Provinciaal voorzitter BHG/NSPV
0485/555880

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..