Sociale promotie Calog – problemen examen

art1


Zaventem, 04 juni 2014

Beste collega’s

Naar aanleiding van de proeven Calog voor toegang tot een hoger niveau werd VSOA Politie, als enige syndicale vakorganisatie aanwezig om het goede verloop van de examens te waarborgen, geïnterpelleerd door de kandidaten over het potentiële probleem van een open vraag over de methode  “SWOT” analyse.

VSOA Politie heeft vanmorgen de directeur DSR, Alain Goergen, gevraagd om dit probleem te verduidelijken en, onder andere, het gebrek aan beschikbare informatie betreffende dit onderwerp in de ter beschikking gestelde materie.

In het kader van onze klachten heeft de overheid voorgesteld om de examens te corrigeren en als er meer dan één kandidaat op twee de vraag niet heeft beantwoord, deze te neutraliseren.
In het andere geval, om diegenen die wel uitgebreid onderzoek hebben gedaan als voorbereiding op examens niet te benadelen,  zal de vraag worden gehandhaafd en gevalideerd.

Wij houden u op de hoogte over het vervolg van dit dossier.

Met vriendelijke groeten

Jean-Pierre Harmegnies
Vast afgevaardigde

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..