Voorstelling

v&v

VSOA-Politie telt meer dan 17.000 leden. Daarmee zijn we veruit de grootste politievakbond. Maar ons ledenaantal alleen zegt lang niet alles. De kracht van VSOA-Politie ligt vooral in de professionaliteit, ervaring, expertise en syndicale kennis van onze mensen. Zij zijn door en door vertrouwd met alle aspecten van politiewerk. Zodat ze perfect in staat zijn om uw belangen te verdedigen.

VSOA-Politie is een interprofessionele vakbond. Dat wil zeggen dat we onze leden vertegenwoordigen op alle echelons: van uw directe werkomgeving tot het Comité A – het hoogte sociale overlegniveau. Bovendien maakt VSOA-Politie deel uit van de federatie EuroCOP, zodat we ook op Europees niveau het beleid mee kunnen sturen. Op alle niveaus werken we volgens de principes van het basissyndicalisme. Niet de top van onze vakbond bepaalt de koers van VSOA-Politie tegenover overheid en politieverantwoordelijken. Het zijn onze leden die onze standpunten bepalen. Als politieman of – vrouw op het terrein weet u immers zelf het beste waar uw behoeften liggen.

Vincent Gilles
Nationaal Voorzitter
Vincent Houssin
Nationaal Ondervoorzitter

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..