Vorderingen in kader staking CIC’s vernietigd door Raad van State

art3
Bij deze hebben wij het genoegen u te informeren dat de procedures aangespannen door het VSOA Politie, betreffende de vorderingen waar het overgrote deel van de leden van de CIC’s mee te maken had, ertoe geleid hebben dat deze vorderingen werden geannulleerd door de Raad van State.

De beperkingen in het kader van de medische vrijstellingen, waarover veel van de betrokken personeelsleden zich vragen hebben gesteld (en wij begrijpen dit volledig), verdwijnen dus samen met deze illegale vorderingen.

De politieke overheid en de administratie van de Federale politie zullen evenwel niet bij de pakken blijven zitten … omdat u nu vrij bent om te staken en omdat u vrij bent om bij gelijk welke arts van uw keuze op medisch onderzoek te gaan.
Wij herinneren u eraan dat de staking loopt tot 31 januari 2012 om 22.00 uur.

Geef de nodige publiciteit aan deze overwinning van het VSOA Politie, die vooral tot stand kwam door het goede werk van Karl Mertens (vast afgevaardigde jurist) en Advocaat Mr. Cripyn.

Vincent’s

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..