Sectoraal akkoord – ledenbevraging

20.01.2022

De loononderhandelingen in het kader van het sectoraal akkoord naderen het einde. De overheid heeft een finaal en definitief voorstel geformuleerd. Wij zouden hierover graag uw mening kennen.

Wij nodigen u uit om via de link https://enquete.vsoa-pol.be uw mening kenbaar maken. Uw mening is belangrijk voor het definitief standpunt van VSOA Politie. U kan dit doen tot uiterlijk woensdag 26 januari 2022 om 07.00 uur.

U krijgt in de loop van de dag nog een sms bericht met de link voor de bevraging. Wij sturen een sms naar alle leden om zoveel mogelijk collega’s te bereiken en specifiek voor de collega’s waarvan wij geen mailadres hebben om hun toch de mogelijkheid te geven om te stemmen. U kan uiteraard maar één maal stemmen.

Stemmen van niet leden en dubbele stemmen worden uit de resultaten gefilterd en niet weerhouden.

Indien de link niet onmiddellijk reageert (omwille van een groot aantal respondenten), gelieve dan later opnieuw te proberen.

Download onze app 
en blijf op de hoogte.

VSOA Politie staat graag in contact met al hun leden. Dankzij de applicatie ontvangt u het recentste nieuws in één gemakkelijk overzicht. Zo blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen..